خوش آمدید!

تالار گفتگوی جواب اینجا محلی برای آگاهی، گفتگو و تبادل نظر میان کسب و کارهاست تا حرف ها گفته شود و ایده ها پرداخته شود. این تالار درباره بهترین محتوا و ایده های جدید سبک زندگی گفتگو می کند و آنها را به اشتراک می گذارد و پروفایل حرفه ای شما را ایجاد می کند.

2

1
تصویر پروفایل

aysa

--aysa--

1401
| 3 0 2
--aysa--
aysa
در تاریخ 97-10-16 08:52

مواد لازم:

گوشت گوسفند 400 گرم

پیاز خرد شده 2 عدد متوسط

بامیه 400 گرم

گوجه رنده شده 3 عدد

نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه

رب گوجه 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه:

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .

نکته ها:

1 .آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

2 . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.


پاسخ شما

لطفآ یک پاسخ اساسی بدهید. اگر خواستید که در مورد سوال و یا پاسخ نظر بدهید، کافیست از ابزار نظردهی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که شما می توانید همیشه پاسخ های خود را اصلاح کنید - نیازی نیست یک سوال را دو بار پاسخ دهید. لطفاً رأی بدهید - این کار کمک می کند تا بهترین سوال و جوابها را انتخاب کنید!

اطلاع رسانی کن

درباره تالار گفتگو

این تالار برای اساتید،خانه دار ها وعلاقمندان به سبک و روش زندگی ایجادشده است،سوال بپرسید،ایده مطرح کنیدوبه سوالات کاربران پاسخ دهید. مطالعه دستورالعمل ها

ابزار سوال

2 دنبال کننده

آمار

سوال شده: 97-10-16 08:51
تعداد مشاهده: 52 بار
آخرین به روز رسانی: 97-12-20 13:56