خوش آمدید!

تالار گفتگوی جواب اینجا محلی برای آگاهی، گفتگو و تبادل نظر میان کسب و کارهاست تا حرف ها گفته شود و ایده ها پرداخته شود. این تالار درباره بهترین محتوا و ایده های جدید سبک زندگی گفتگو می کند و آنها را به اشتراک می گذارد و پروفایل حرفه ای شما را ایجاد می کند.

1

0
تصویر پروفایل

aysa

--aysa--

1356
| 3 0 1
--aysa--
aysa
در تاریخ 97-10-16 09:18

طرز تهیه اشکنه گوجه سبز

مواد لازم:

گوجه سبز 500 گرم

شکر قدری

پیاز 3 عدد

روغن 150 گرم

شنبلیله 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

زردچوبه 1 قاشق سوپخوری

فلفل قدری

نمک قدری


طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .

بعد یک کیلو گوجه را پس از گرفتن هسته داخل اشکنه میریزیم بعد از پختن گوجه 2 تا 3 قاشق شکر بآن اضافه می نمائیم بطور کلی در تمام اشکنه ها میتوانیم بعد از ریختن تخم مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنیم و بدون بهم زدن بگذاریم تخم مرغها بسته و پخته شود.


پاسخ شما

لطفاً یک پاسخ اساسی بدهید. اگر خواستید که در مورد سوال و یا پاسخ نظر بدهید، کافیست از ابزار نظردهی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که شما می توانید همیشه پاسخ های خود را اصلاح کنید - نیازی نیست یک سوال را دو بار پاسخ دهید. لطفاً رأی بدهید - این کار کمک می کند تا بهترین سوال و جوابها را انتخاب کنید!

اطلاع رسانی کن

درباره تالار گفتگو

این تالار برای اساتید،خانه دار ها وعلاقمندان به سبک و روش زندگی ایجادشده است،سوال بپرسید،ایده مطرح کنیدوبه سوالات کاربران پاسخ دهید. مطالعه دستورالعمل ها

ابزار سوال

2 دنبال کننده

آمار

سوال شده: 97-10-16 09:16
تعداد مشاهده: 21 بار
آخرین به روز رسانی: 97-10-16 10:36